Băuturi la culcare, care îți curăță ficatul și arde grăsimile.

Atât ficatul, cât și restul organelor corpului nostru au nevoie de curățare zilnică, acest lucru se poate realiza prin intermediul unor băuturi farmacologice sau naturale care într-un fel sau altul reușesc să genereze purificarea corpului în timpul zilei. Cu toate acestea, este necesar să știm că aceste lichide trebuie luate noaptea, astfel încât toate toxinele și bacteriile acumulate în organism în timpul zilei, să iasă noaptea sau a doua zi dimineața. Acum, vă vom oferi 5 rețete naturale care vă vor face să ardeți grăsimi și să vă mențineți ficatul curat și sănătos.

5 remedii naturale pentru curățarea ficatului
Băuturi pentru curățarea ficatului în timp ce dormi

Ceai de mușețel:
Această băutură se prepară foarte ușor, trebuie doar să fierbeți apă echivalentă cu un pahar într-o cratiță, apoi scoateți oala de pe foc când a ajuns la punctul de fierbere și adăugați o lingură de flori de mușețel. Lasă-l să se absoarbă câteva minute, toarnă lichidul într-o ceașcă de ceai și continuă să-l bei. Infuzia de mușețel ne determină să dormim, relaxează creierul și, datorită antioxidanților săi, curăță tractul intestinal, ficatul și favorizează eliminarea toxinelor stocate în organism.

Infuzie de lămâie:
fierbeți o lămâie într-o oală cu puțină apă, nu uitați să nu-i îndepărtați pielea. Lăsați-l să fiarbă 5 minute, îndepărtați tigaia de flăcările din bucătăria dvs. și beți remediul cu o jumătate de oră înainte de a merge la culcare. Vitamina C, antioxidanții și mineralele din lămâie acționează într-un mod diuretic, eliminând grăsimile, toxinele, bacteriile și alte aspecte negative care dăunează organismului.

Ghimbir și apă de lămâie:
Tăiați o felie de ghimbir, luați o jumătate de lămâie și puneți-le într-o oală cu apă pentru a fierbe timp de 10 minute neîntrerupte. Beți remediul timp de 3 săptămâni înainte de a dormi pentru a vă îmbunătăți sistemul imunitar, metabolismul și digestia. În același mod, ambele ingrediente au componente antiinflamatorii și antibacteriene care previn suferința bolilor infecțioase și a bolilor musculare.

Ceai de mentă:
Se toarnă două linguri de frunze de mentă într-o oală cu apă și se lasă să fiarbă 10 minute, se strecoară lichidul și se bea. Asigurați-vă că remediul este fierbinte sau mai puțin cald, în acest fel proprietățile sale medicinale, cum ar fi antioxidanții și uleiurile esențiale de mentol, accelerează metabolismul și eliminați toate grăsimile acumulate în organism în timpul zilei.

Băutură caldă de fulgi de ovăz:
Cu o ceașcă de fulgi de fulgi de ovăz, o lingură de scorțișoară și un pahar de apă, puteți pregăti băutura pentru arderea grăsimilor și vă puteți curăța corpul în mod natural. Mai întâi trebuie să înmuiați fulgii de ovăz timp de cel puțin 7 ore, apoi strecurați-l și combinați-l cu toate ingredientele din blender. Bate câteva minute, toarnă conținutul într-un pahar și consumă-l înainte de a dormi. Fibrele și mineralele din ovăz te vor face să dormi, astfel încât corpul tău să se poată odihni și, de asemenea, va ajuta la curățarea corpului.

Te-au interesat unele dintre aceste rețete? Folosiți-le și lăsați-ne rezultatele în secțiunea de comentarii. Nu uitați să partajați pe rețelele dvs. sociale.