Bicarbonat de sodiu pentru a ajuta la eliminarea petelor, ridurilor și cearcănelor pur și simplu.

Rețetă specială cu bicarbonat de sodiu pentru a îmbunătăți starea feței

Deși este adevărat că petele și ridurile sunt lucruri care nu te fac să arăți mai în vârstă și mai terminat, acesta este motivul pentru care multe femei sunt supuse unor operații costisitoare și cu risc ridicat, fără să știe că poți elimina toate acestea într-un fel naturale și din confortul caselor lor.

În acest articol vrem să vă arătăm puterea bicarbonatului de sodiu preparat în acest fel de acasă, trebuie doar să îl pregătiți astfel pentru a elimina ridurile, petele și cearcănele. Fie că sunt pete, riduri și cearcăne, bicarbonatul de sodiu este un adevărat aliat și aici vom explica modul corect de utilizare a acestuia pentru a obține rezultate rapide și de durată.

Pentru a pregăti această mască facială eficientă trebuie să aveți următoarele

Ingrediente:
Miere
O jumătate de lămâie
O jumătate de pahar de apă
Bicarbonat de sodiu
Oțet de mere

Luați paharul cu apă, stoarceți lămâia și adăugați toate ingredientele menționate mai sus până obțineți o substanță cremoasă sau pastoasă. Odată ce ați ajuns la acest punct, ar trebui să vă spălați foarte bine fața cu apă caldă, astfel încât porii să se deschidă și masca să aibă efect. Aplicați remediu pe toată pielea și lăsați-l să stea peste noapte, a doua zi dimineață vă curățați fața cu multă apă rece și gata.