Cum se albesc dinții în 3 minute.

Cum să vă albiți dinții în 3 minute cu bicarbonat de sodiu și lămâie

Vă puteți albi dinții în mod natural și ieftin acasă, cu doar două ingrediente simple, naturale și o periuță de dinți. Ai nevoie doar de câteva minute și o faci o dată pe săptămână. De asta aveți nevoie:

1 lingură bicarbonat de sodiu.
Sucul unei jumătăți de lămâie sau de tei.
O nouă periuță de dinți.
Instrucțiuni

Așezați o lingură de bicarbonat de sodiu într-un castron mic și stoarceți deasupra zeama unei jumătăți de lămâie (sau a unei jumătăți de lămâie).
Amestecul scade când bicarbonatul interacționează cu acidul citric din sucul de lămâie.
Odată ce fizz-ul scade puțin, luați periuța de dinți și învârtiți amestecul într-o pastă groasă. Dacă pastele sunt prea curgătoare, adăugați un vârf sau două de bicarbonat de sodiu până când se atinge consistența corespunzătoare.
Puneți pasta pe perie și spălați-vă bine dinții, așa cum ați face cu o pastă de dinți obișnuită.
Clătește-ți gura cu multă apă și gata! Asta e.

Acest remediu natural și casnic pentru albirea naturală nu trebuie făcut mai mult de o dată pe săptămână pentru a nu deteriora smalțul protector care acoperă dinții.
Este recomandat să folosiți o periuță de dinți nouă și curată prima dată când încercați metoda și să utilizați doar acea periuță de dinți specială pentru această metodă de albire, cu alte cuvinte, nu o folosiți zilnic.
Dacă nu aveți lămâi sau lămâi la îndemână, se pot înlocui 1-2 linguri de apă pentru a crea pasta de albire.
Acest tratament nu este recomandat persoanelor care poartă aparat dentar, deoarece ar putea provoca albire neuniformă, care va fi vizibilă odată cu îndepărtarea aparatelor dentare.
Gustul amestecului de albire este acru și puțin ciudat, dar cantitatea utilizată pentru albire este complet sigură și netoxică în cazul în care îl înghițiți din greșeală (deși s-ar putea să vi se pară un pic cam greață dacă trebuie) .
După doar o lună de utilizare (doar patru tratamente) ar trebui să începeți să vedeți rezultate sub forma unui zâmbet mai alb și mai luminos.

Remediile casnice pentru albirea dinților
Cea mai bună modalitate de a elimina tartrul de pe dinți, fără nici o îndoială, va fi întotdeauna să mențineți o igienă orală bună, dar atunci când se va acumula în cantități mari, nu va fi ușor să îl îndepărtați.

În continuare vă vom numi câteva dintre cele mai eficiente metode de acasă pentru a îndepărta complet tartrul de pe dinți și, prin urmare, pentru a avea o albire splendidă.

Utilizări ale lămâii pentru albirea dinților
lămâie și bicarbonat de sodiu pentru igiena orală
Lămâia are un număr mare de calități și servește multe lucruri și printre unul dintre ele se numără și capacitatea sa de a colabora la albirea dinților. Acum nu putem să nu menționăm că are și riscurile sale, deoarece, în același timp, eliminând tartrul și petele pe care le au dinții, excesul poate ajunge la deteriorarea smalțului dinților. Din acest motiv, recomandarea cu privire la lămâie va fi utilizarea sa rațională și ar trebui să fie diluată în puțină apă caldă.

Bicarbonatul de sodiu Există
multe avantaje pe care bicarbonatul de sodiu le poate aduce sănătății, iar în cazul dinților nu este lăsat deoparte, deoarece poate fi folosit și pentru albirea dinților, dar la fel ca lămâia, nu ar trebui să fie abuzează de el, deoarece excesul poate ajunge și la deteriorarea smalțului dinților.

Pătrunjel
Frunzele de pătrunjel pot contribui foarte mult la albirea dinților, acestea trebuie mestecate pentru a avea un efect de luminare a dinților.

Cel mai bun mod de a folosi pătrunjelul este să folosiți o ramură proaspătă de pătrunjel, aveți grijă să nu o faceți de mai mult de 3 până la 4 ori pe săptămână și le puteți combina cu celelalte metode pentru a obține rezultate mai bune.

Căpșuni
Căpșunile pot fi folosite și pentru albirea dinților, efectul lor este foarte asemănător cu cel al lămâii, cu toate acestea au un mare avantaj față de acesta și anume că daunele pe care le pot provoca smalțului dinților sunt mult mai mici, În acest fel, s-ar putea spune că căpșunile ar fi cel mai bun remediu pentru albirea dinților și reducerea rapidă a tartrului dentar.

Acum, că v-am învățat cum să vă albiți dinții cu remedii casnice, ar trebui să le căutați acasă sau să le cumpărați, le puteți obține cu ușurință oriunde și începeți să le puneți în practică, amintiți-vă că o sănătate dentară bună va fi întotdeauna esențială.