Fierbe lămâile noaptea și bea lichidul dimineața.

Deși este adevărat, de foarte multe ori căutăm ajutorul rețetelor naturale pentru a ne crește energia, vitalitatea și starea de spirit.
Acest lucru se datorează, în parte, marii demotivări a publicului de către medicina convențională, care s-a dovedit ineficientă în rezolvarea problemelor noastre, precum și costisitoare.
Realitatea este că prea multe rețete capabile să vă ofere aceste beneficii și chiar mai mult, ca în cazul infuziilor de lămâie, pentru a vă oferi energia și vitalitatea necesare pentru o zi întreagă de productivitate.
Pe de altă parte, merită menționat faptul că ceaiul de lămâie pe stomacul gol este excelent pentru a-ți începe ziua cu piciorul drept, deoarece te revitalizează, alungă oboseala și te face foarte activ să îți desfășori activitățile zilnice.

Ingrediente, metodă de preparare și utilizare:

6 lămâi.
1 litru de apă.
Miere.
Pregătirea și utilizarea:

Trebuie să tăiați lămâile în 4 părți, să luați o oală și să turnați apa la fiert împreună cu lămâile timp de cel puțin 15 minute. Odată ce aceste proceduri sunt gata, trebuie să scoateți lămâile, să puneți remediul într-o ceașcă de ceai și să adăugați o linguriță de miere pentru a o îndulci puțin.

Proprietățile ceaiului de lămâie

Fără îndoială, această infuzie vă reglează nivelul pH-ului, vă ajută să pierdeți în greutate, accelerează metabolismul și elimina afecțiunile stomacului, beneficiază sistemul imunitar, vă oferă energie pe tot parcursul zilei, servește ca hidratant, previne și eradică disconfortul gripa. Acționează ca un dispozitiv de iluminare dermică și încetinește îmbătrânirea pielii, ne curăță corpul și provoacă eliminarea toxinelor acumulate în organism. De asemenea, ingerarea acestui ceai te poate ajuta cu probleme vizuale, mai ales dacă suferi de cataractă. Reglează problemele de circulație, colesterol și hipertensiune.

Așadar, ideea principală a acestor băuturi este că bunăstarea naturalului ajunge la corpul tău devreme, de preferință înainte de a începe o zi de lucru sau o zi de rutină. Aceste băuturi sunt, de asemenea, ideale pentru persoanele care practică mult exercițiu sau performanță ridicată. Fiind un detergent natural al sistemului limfatic, lămâia vă protejează de diferite boli comune, care pot varia de la gripă la afecțiuni mult mai grave.

Acest ceai de lămâie este unul dintre primii pași pentru a începe dietele care te vor face să pierzi în greutate cantități semnificative în timp record. Acestea deschid o serie de opțiuni, astfel încât metabolismul dvs. să rămână activ și să fie pregătit să primească nutrienții și calitatea proteinelor din legume, legume și carne din pește.