Gina Lollobrigida – etalonul frumuseții și feminității! Iată cum arată actrița la 92 de ani!

Gina Lollobrigida a cucerit întreaga lume cu frumusețea ei. Ea era considerată etalonul frumuseții și feminității. Având înălțimea de 165 cm, ea cântărea doar 50 de kg, iar talia ei era de 59 de cm.

Uimitor, dar această frumusețe a ajuns în lumea filmului întâmplător. Dintodeauna, Gina a visat să cânte și chiar a fost admisă la școala de teatru. Dar un concurs de frumusețe la care a participat, i-a decis soarta. Bruneta atrăgătoare a obținut locul al treilea la concursul „Miss Italia”. Imediat după asta, Gina a primit numeroase invitații pe platourile de filmare.

Deseori, Gina era alintată cu titlul de „Mona Lisa secolului XX” fiindcă era unică, prin apariție și interpretare.

În anii 1960 ea a decis să abandoneze cariera în film. Ea își dorea roluri interesante, dar propunerile noi întârziau să apară.

Astfel, Gina și-a găsit alte ocupații, care îi erau mai aproape de suflet – fotojurnalismul și sculptura. De asemenea, ea a devenit colecționară, fiind pasionată de păsările ciudate.

Una dintre realizările ei ca fotojurnalist a fost un interviu în exclusivitate cu liderul cubanez Fidel Castro, care a apărut ulterior într-un documentar despre celebrul dictator produs și finanțat de Gina Lollobrigida.

„La școală am studiat pictura și sculptura, dar întâmplător am devenit actriță… Am avut mulți amanți și încă trăiesc povești romantice. Am fost și sunt foarte răsfățată. Toată viața am avut prea mulți admiratori.” – a mărturisit actrița într-un interviu acordat în anul 2000.

În prezent, Gina are 92 de ani și este plină de putere și energie. Iar înfățișarea ei trezește priviri pline de admirație. Ea este fabuloasă și după 90! Gina visează să trăiască până la 113 ani, la fel ca și mătușa ei!