Masca cu măr te scapă de coșuri

Masca cu mar este foarte eficienta in tratarea acneei. Scapa de cosuri rapid si simplu cu acest tratament naturist!

Ai nevoie de:

– un măr curățat de coajă pe jumătate și fără semințe

– 2 linguri de iaurt

– o lingură de miere de albine

Cum trebuie să procedezi:

Taie mărul în cubulețe și pune-l într-un blender. Adaugă apoi 2 linguri de iaurt și o lingură de miere. Pornește blenderul și lasă-l ă meargă până ce toate ingredientele se transformă într-o pastă omogenă. Transferă pasta într-o ceșcuță și aplic-o pe tenul ușor umezit. Lasă masca să acționeze cel puțin 20 de minute și apoi spală-te cu apă călduță.

Acest tratament este un mix din trei ingrediente foarte eficiente, care au numeroase proprietăți benefice pentru tenul gras și nu numai. Mărul este o sursă bogată de vitamina C, un puternic antioxidant care stimulează producția de colagen și elastină. Această vitamină joacă un rol important în tratarea coșurilor și menține pielea curată și tânără. Totodată reglează nivelul de uleiuri naturale din piele și luptă împotriva radicalilor liberi.

Iaurtul exfoliează foarte delicat și conține bacterii probiotice, excelente pentru sănătatea pielii. Acesta este un ingredient minune pentru persoanele care se confruntă cu acneea și decolorarea, redă strălucirea pielii și oferă elasticitate. Măștile cu iaurt sunt recunoscut pentru proprietatea lor de a absorbi uleiul în exces din profunzimea stratului de piele.

Mierea are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene și îndepărtează instant bacteriile care provoacă apariția coșurilor. Aceasta curăță în profunzime și ține la distanță infecțiile. Totodată, împiedică formarea ridurilor și ajută la eliminarea punctelor negre.