Mască de banane pentru creșterea părului.

Deși poate părea o minciună, banana este unul dintre cele mai bune fructe naturale care hrănește organismul cu energia plantelor, are un procent mare de fibre și o cantitate minimă de grăsime, de aceea este un fruct ideal pentru copii și adulți, deoarece asigură sațietate și ajută la echilibrarea cantității de apă din organism datorită procentului ridicat de potasiu.

Chiar și beneficiile pe care le putem găsi în banane sunt perfecte și pentru îngrijirea părului, sunt responsabile de hrănirea acestuia și este perfect pentru cei care au părul deteriorat sau uscat.

Beneficiile bananei sunt legate în principal de cantitatea mare de minerale și vitamine pe care le are acest fruct, în plus conținutul său de zinc ajută la întărirea părului și la prevenirea căderii părului; De aceea este folosit ca mască naturală de păr pentru a hrăni, înmuia, hidrata și reda strălucirea coamei.

MASCA DE BANANĂ PENTRU A CREȘTE PĂRUL Te-ai
săturat să cheltuiești bani pe produse care nu funcționează și care nu sunt sănătoase pentru fibra de păr, nu-ți face griji. Aici am să vă ofer o soluție foarte simplă și rapidă, mai ales economică. Este vorba despre masca cu banane pentru a accelera creșterea părului, atât la bărbați, cât și la femei.

Ingrediente de care aveți nevoie:

Pulpa unei banane bine coapte.
Suc de o lămâie.
O jumătate de litru de lapte sau o ceașcă, totul depinde de cantitatea de păr pe care o ai.
pregătire:

Mai întâi, trebuie să stoarceți sucul de lămâie, apoi turnați acest suc în paharul blenderului împreună cu laptele sau apa și banana tăiată în felii.

Apoi treceți la lichefierea tuturor ingredientelor și formarea unei creme omogene, apoi aplicați-o pe păr și pe scalp.

Apoi îți aduni toți părul în vârful capului și acoperi totul cu o pungă de plastic. Lasă-l să acționeze timp de treizeci de minute și, pentru a termina, clătește-ți părul cu multă apă și puțin șampon ușor.

Această mască pe bază de banane este foarte eficientă pentru a avea un păr mai strălucitor și mai sănătos, trebuie să-l folosești doar o dată pe săptămână.

REMEDII DE BANANĂ PENTRU CREȘTEREA PĂRULUI SĂNĂTOS

Mască de banane. Această mască este prima pe care mulți oameni o folosesc de ani de zile și au obținut întotdeauna rezultate excelente, precum părul puternic, sănătos și lung
Ingrediente:

Două piure de banane coapte.
Un gălbenuș de ou.
O lingură de suc de lămâie.
pregătire:

Amestecă bine toate ingredientele, apoi aplică-le pe păr și acoperă totul cu un prosop cald sau pur și simplu cu o pungă de plastic. Această mască trebuie să acționeze asupra părului dvs. timp de aproximativ douăzeci de minute și apoi să se ridice ca de obicei, repetați această mască de trei ori pe săptămână.

Mască de păr cu avocado și banane. Amintiți-vă, procesul de aplicare a acestei măști pe părul dvs. nu are complicații:
Ingrediente:

Pulpa unei banane bine coapte.
Pulpa unei jumătăți de avocado copt.
Aceste două ingrediente trebuie lichefiate pentru o clipă, iar când reușiți să creați o pastă cremoasă, o aplicați pe părul umed și nu uitați să efectuați masaje circulare.

Odată ce părul tău este acoperit cu această mască, îți pui o cască de duș și o lași acționată timp de treizeci de minute. Apoi vă clătiți tot părul cu multă apă caldă.