Miracolele consumului de apă caldă cu miere pe stomacul gol. Oricine ar trebui să încerce măcar o singură dată

Beneficiile de sanatate ale mierii sunt bine cunoscute, insa nu foarte multi oameni cunosc beneficiile pentru sanatate ale apei cu miere. Amestecul acestor doua elemente a fost cu mult timp in urma utilizat pentru tratarea diferitelor boli cat si in scopuri cosmetice. Acesta a fost, de asemenea, utilizat ca o bautura delicioasa in timpul diferitelor sarbatori inca din antichitate.

Amestecul unei lingurite de miere cu un pahar de apa calduta – in acest fel veti obtine solutia miraculoasa care are compozitia identica cu plasma. Mierea amestecata cu apa formeaza un compus care mareste capacitatea de vindecare a apei in sine. Acest lucru a fost dovedit stiintific.

Amestecul de apa si miere este rapid absorbit de organism. „Apa miere” ,asa as dori sa o numesc, va imbunatati digestia, toate partile tractului gastro-intestinal, si va ajuta la stimularea intestinelor lenese. De asemenea, imbunatateste si imunitatea organismului pentru a lupta cu raceala si gripa de sezon.

Tuturor parazitilor care pot fi gasiti in tractul digestiv al omului, nu le place culoarea galben. Cu aceasta apa miere vindecatoare ve veti curata colonul de depozitele fecale. Deci, in cazul in care observati o cresterea in greutate la inceputul acestui proces nu intrati in panica, deoarece pietrele fecale sunt cele care se umfla. Aceasta este faza de inceput a eliminarii lor din corp.

In timp, colonul va incepe sa functioneze normal. Consumul de apa miere va restabili microflora intestinala. Prin consumul de apa miere veti spune „la revedere” urinatului necontrolat in timpul noptii.

Mierea functioneaza ca un higroscop, ea colecteaza apa, si asa, rinichii si vezica urinara nu se obosesc in timpul noptii. Apa miere ar trebui sa fie consumata in primul rand dimineata devreme, pe stomacul gol, intrucat in acea perioada organismul absoarbe cel mai mult.

Aceasta bautura uimitoare cu puteri vindecatore extraordinare ar trebui sa fie consumata si seara tarziu, inainte de a merge la culcare. Tot timpul trebuie sa va asigurati ca produsul este proaspat facut. Atentie – bautura nu trebuie preparata inainte cu mult timp de a fi consumata.