Remediul naturist care desfundă arterele

Ateroscleroza se referă la o serie de modificări ale arterelor inimii, constînd în depunerea și infiltrararea de grăsimi, lipide, polizaharide, sînge, țesut fibros și depozite de calciu în pereții arterelor.

Ateroscleroza este cauza apariției majorității bolilor cardiovasculare (angina pectorală, cardiopatie ischemică, infarct miocardic, accident vascular cerebral).

Următoarea rețetă este ideală pentru cei care se confruntă deja cu această afecțiune care, netratată, pune viața în pericol.

Pentru a obține acest remediu ai nevoie de:

  • o rădăcină de ghimbir de 3-4 cm
  • 4 lămîi
  • 4 căței de usturoi mari
  • 1-2 linguri de miere, de preferat biologică
  • 2 litri apă

În prima fază, spală bine lămîile, care vor fi folosite cu tot cu coajă, și ghimbirul, apoi curăță usturoiul. Taie toate cele trei ingrediente în bucăți și introdu-le în blender. Peste pasta obținută adaugă cei 2 litri de apă, apoi pune la fiert. Amestecă frecvent în recipientul pus la fiert. Oprește focul la 4-5 minute dupa ce leacul a dat în fiert și lasă-l să se răcească. Toarnă produsul obținut într-un recipient de sticlă și adaugă mierea de albine.

Pentru a desfunda eficient vasele de sînge blocate de plăcile de aterom, acest remediu trebuie administrat timp de trei săptămîni. Astfel, bea zilnic 250 ml din această licoare, cu cel putin 2 ore înainte de masă. În restul timpului, păstreaz-o în frigider. După scurgerea celor trei saptamîni, poți face o pauză de o săptămînă dupa care poti relua intreg procesul de administrare a remediului.