Scapă de colesterolul rău cu aceste alimente

Problema colesterolului rău mărit este una dintre cele mai des întîlnite în ultima perioadă, atît în rîndul adulților, cît și al celor mici.

Cauza principală este alimentația dezechilibrată.

Colesterolul rău crescut poate avea diverse consecințe asupra organismului uman printre care și dereglarea tensiunii arteriale. Cauza principală este, de cele mai multe ori, alimentația în care predomină grăsimile, prăjelile și dulciurile consumate în exces.

Pentru a-ți păstra sănătatea timp îndelungat în parametri optimi, este necesar să ai o măsură în toate, uneori chiar și simplele plăceri culinare făcute în cantități mari, cum este cafeaua, pot să îți dăuneze și astfel să favorizeze creșterea colesterolului și alte dereglări în organism.

Alege varianta alimentației echilibrate!

Dacă ai fost depistat cu o valoare crescută a colesterolului rău sau ai în familie persoane care se confruntă cu această problemă, trebuie să iei măsuri preventive.

Astfel că unul dintre remediile naturale la care poți apela pentru a scăpa de această problemă este compus dintr-o lingură de oțet de mere cu o lingură de suc de lămîie, o linguriță de miere naturală de albine, o lingură de ghimbir ras și un cățel de usturoi.

Pune toate ingredientele într-un blender, amestecă-le bine și depozitează conținutul pentru 5 zile la frigider, apoi consumă o lingură din acest amestec dimineața, pe stomacul gol.

În scurt timp, vei vedea rezultatele benefice dacă ai grijă să consumi alimente sănătoase, să eviți prăjelile, dulciurile, dar și alcoolul.