Usturoiul și amestecul de miere îl iau pe stomacul gol

Consumul de usturoi și miere poate avea mai multe beneficii. În acest articol vă vom spune ce proprietăți ne oferă atât usturoiul, cât și mierea și de ce pot avea un impact pozitiv asupra sănătății noastre dacă le luăm pe stomacul gol.

Usturoiul este unul dintre ingredientele naturale folosite în bucătăria casei noastre, aroma sa puternică este combinată cu alte condimente pentru a aromă mâncarea noastră zilnică.

Cu toate acestea, dincolo de a fi un mare aliat în bucătărie, acest aliment a fost apreciat din cele mai vechi timpuri ca unul dintre cele mai bune remedii pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni, așa cum este indicat în acest studiu.

Majoritatea virtuților sale sunt atribuite contribuției sale de alicină, un compus activ care favorizează controlul colesterolului ridicat, a tensiunii arteriale și a altor afecțiuni ale sistemului cardiovascular.

Este, de asemenea, utilizat ca tratament pentru probleme digestive, afecțiuni respiratorii și ciuperci.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante beneficii ale combinației de usturoi și miere.

îmbunătățește circulația sângelui
Compușii de sulf din usturoi, împreună cu nutrienții din miere, sunt foarte benefici pentru sistemul circulator.

Ambele au un efect anticoagulant și tonifiant asupra venelor care previn formarea unor tulburări precum tromboza și varicele.

controlează colesterolul rău
Alicina pe care o eliberează usturoiul crud atunci când este zdrobit este de mare ajutor în detoxifierea sângelui și eliminarea excesului de colesterol.

Este, de asemenea, un remediu foarte eficient pentru a menține la distanță trigliceridele, un tip de grăsime prezentă în sânge.

scade tensiunea arterială
Hipertensiunea arterială este o boală care pune în pericol sănătatea cardiovasculară în general.

Pentru a-l controla în mod natural, puteți mânca usturoi și miere pe stomacul gol în fiecare zi. Cel mai bine este să o faceți dimineața, dar o putem face și în orice altă parte a zilei.

reduce inflamația
S-a demonstrat că o mare parte a tulburărilor cronice de sănătate au legătură cu un dezechilibru în procesele inflamatorii ale organismului.

întărește sistemul imunitar
Proprietățile antimicrobiene și antifungice ale usturoiului și mierii sunt un sprijin excelent pentru funcția sistemului imunitar.

Ambele cresc răspunsul la viruși, bacterii și la tot felul de agenți patogeni care încearcă să atace corpul.

Remediu natural de usturoi și miere de băut pe stomacul gol.

Pentru a obține toate beneficiile menționate, asigurați-vă că usturoiul și mierea sunt organice.

Ingrediente

▪ 1 cană de miere (335 g).

▪ 10 căței de usturoi.

▪ 1 borcan de sticlă cu capac.

Pregătirea

Tocam cateii de usturoi in felii mici sau le zdrobim. Se toarnă mierea în borcanul de sticlă și se adaugă usturoiul tocat. Atașați capacul și puneți-l într-un loc întunecat pentru o săptămână.

După acest timp, veți avea un remediu bogat în proprietăți pentru sănătatea dumneavoastră.

Mod de consum:

Înghițiți o lingură de post, singură sau diluată diluată în apă caldă. Consumați-l timp de 7 zile consecutive, odihniți-vă câteva săptămâni și reveniți la el. Păstrați-l la temperatura camerei pentru a nu cristaliza.

Dacă ți-au plăcut aceste informații, nu uita să le împărtășești cu familia și prietenii tăi, acest lucru poate fi de mare ajutor.